» » Іванісов «ґвалтує» ліси

Іванісов «ґвалтує» ліси

Черговий скандал з народним депутатом-ґвалтівником Романом Іванісовим . Цього разу він вирішив призначити себе «головним» в питаннях лісової галузі Рівненщини. Збудувавши образ відчайдушного «лісового захисника», він є посередником при вирішенні питань по лісах з керівництвом області та навіть з керівництвом Державного агентства лісових ресурсів України. Своє посередництво депутат використовує не у тому руслі, й замість того, щоб захищати ліси – він заробляє на них гроші.
Для монетизації своїх зусиль Іванісов обрав два лісгоспи області. Знайомий бізнесмен депутата зв’язався з кількома переробниками деревини з пропозицією «скинутись» коштами й отримати доступ до лісу. Звичайно, суми угоди там обговорюються не у гривнях, а у декількох тисяч доларів за кожен лісгосп. Один з цих лісгоспів – Клеванський . Його колишнього директора Сергія Чуприну було звільнено з посади ще до початку карантину. Тому, посада директора лісгоспу актуальна. Й віднедавна, депутат Іванісов вирішив, що це його «вотчина» й можна лісгосп вигідно «продати». Необхідна для цього сума була зібрана охочими отримати ліс й передана «лісовому захиснику». Тепер залишилось вирішити питання з призначенням на посаду директора. Спочатку претендента призначають тимчасово, а після спецперевірки підписується контракт на 2 роки. Уявляєте, скільки лісу можна вивезти за цей час?


До слова, раніше депутат Іванісов , маючи деякі важелі впливу, допоміг отримати посаду керівника управління Держгеокадастру в Рівненській області своєму другу Миколі Шустову . Колишнього керівника Держгеокадастру депутат на засіданні Уряду привселюдно звинуватив у корупції. А Шустов до призначення на нову посаду був головою Олександрійської ОТГ й всіляко підтримував під час парламентських виборів Романа Іванісова . Також депутат мав намір «проштовхнути» свою людину в комісію по призначенню голови Національного агентства з виявлення, розшуку та менеджменту активів – тепер за неправомірні дії Іванісова перевіряє НАЗК.


Таке враження, ніби Іванісов хоче контролювати в Рівненській області усе – принаймні землю та ліси йому майже вдалося «підім’яти під себе».

До цієї ганебної ситуації також мають відношення чиновники з центрального апарату Державного агентства лісових ресурсів України. Вони обіцяють повну недоторканість майбутнім директорам лісгоспів, поки ті будуть відбирати у людей ліси.

Сподіваємося, що на історію з лісгоспами у Рівненській області звернуть увагу високопосадовці, й змусять депутата Іванісова віддати кошти бізнесменам й не займатися більше подібними справами. А очільнику Державного агентства лісових ресурсів України Андрію Заблоцькому рекомендуємо розібратися зі своїми підлеглими, які за гроші готові віддати ліси України на поталу всім охочим. Адже, якщо ця справа закінчиться успіхом для Іванісова і його бізнес-партнерів, Заблоцький буде винним у цьому не менше, ніж сам депутат. Бо навіть, якщо він особисто не брав участі у корупційних схемах, саме його підпис буде стояти на документах по призначенню нових директорів лісгоспів – й це може бути «початком кінця» для його успішної кар’єри.
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Добавить комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / БІЛЬШЕ КОММЕНТУЮТЬ
  1. За 270 гривень чоловік проведе у в’язниці від 7 до 12 років
  2. Родичі жертви побиття просять про допомогу (ВІДЕО)
  3. Скількох рівнян покарали за жорстоке поводження з тваринами?
  4. НБУ попереджає про новий вид шахрайства
  5. У Рівному вилучили цигарок на 300 тис. гривень
  6. На Рівненщині судитимуть екс-працівницю банку
  7. Президент Зеленський порушив закон двічі
  8. За психологічне насильство над матір’ю засудили рівнянина
  9. У кукурудзяному полі знайшли тіло
  10. П’яний поліціянт хотів втопити дитину
Галерея