» » Нардеп Литвиненко написав заяву у поліцію: каже у нього кидали яйця!

Нардеп Литвиненко написав заяву у поліцію: каже у нього кидали яйця!

23 червня у м. Березне нардеп від «Слуги народу» Сергій Литвиненко проводив прийом громадян, на якому був присутнім також нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива . Під час цього, під стінами громадської приймальні депутата, місцеві жителі влаштували мирну акцію протесту. Громадські активісти, в тому числі, представники НК та ветерани АТО прийшли до Литвиненка за поясненням щодо законопроєкту про особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областей. Проте, депутат спілкуватися з людьми не захотів, а вийшов із приймальні та сів у авто й поїхав.

Опісля, з незрозумілих причин почалась штовханина, яка переросла у сутички – було чути постріли та вибухи, поліція затримала кількох людей. До того ж, від вибуху піротехнічного пристрою, який невідомі викинули з машини постраждав головний патрульний коп Рівненщини.



Сергій Литвиненко прокоментував цю ситуацію у Facebook. Він пише, що біля його приймальні у Березному стався безпрецедентний за своїм цинізмом і брехливістю випадок: радикали вчинили грубу провокацію. Його помічниця Лариса Ткач наголошує, що коли після завершення прийому він (ред. Сергій Литвиненко ) вийшов до машини і спитав у людей, чи є до нього питання – у нього полетіли яйця.


Сьогодні стався безпрецедентний за своїм цинізмом і брехливістю випадок: радикали вчинили грубу провокацію біля моєї...

Опубликовано Слуга народу - Литвиненко Сергій - Округ 156 Вторник, 23 июня 2020 г.

«Охорона спрацювала добре і в Сергія Анатолійовича не попали», - каже Ткач . Також помічниця додає, що охорону не наймали і захистив їх "хтось із поліції". Зрештою, Сергій Литвиненко написав заяву у поліцію про напад на нього.

Проте, з’ясувалося, що у той час, як Сергій Литвиненко проводив прийом громадян, будівлю де він знаходився охороняли «тітушки» з Київщини. Саме вони спровокували сутички з використанням зброї та вибухових пристроїв. Пізніше, поліція затримала учасників протестної акції, серед яких здебільшого були мешканці столиці та Київської області.


Опубликовано Андрій Усачем Вторник, 23 июня 2020 г.

«Під час поверхневої перевірки ми виявили та вилучили п’ять пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовою кулею, та дев’ять піротехнічних виробів», - кажуть у поліції. До того ж, за повідомленням помічниці депутата, коли він виходив з будівлі – у нього кидали яйця, штовхали та інше. Проте на відео з місця події видно, як нардеп виходить з приймальні в оточені так званої охорони і ніяких яєць в нього не кидають та ніхто його не штовхає.


Отже, маємо ситуацію, коли народний депутат їде до своїх виборців з купою тітушок, які у підсумку вчиняють безлади на вулицях. Страждають активісти та копи. А нардеп дякує представникам проросійської організації «Патріоти – за життя» (яку у Березному саме відкривав Ілля Кива ) за те, що вони «випадково виявились поряд і уберегли його від радикалів». До слова, слова подяки він висловив на телеканалі 112, який, як відомо, належить куму Путіна Віктору Медведчуку .
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Добавить комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / БІЛЬШЕ КОММЕНТУЮТЬ
  1. Вандали розтрощили розумну зупинку на Театральній (ВІДЕО)
  2. Жертва розбійного нападу мав удома боєприпаси та вибухівку
  3. На Рівненщині у ДТП загинула 10-річна дівчинка
  4. На вихідних патрульні на Рівненщині виявили 20 п’яних водіїв
  5. Поліцейську, яка п’яною за кермом збила двох пішоходів - звільнять
  6. Розваги по-рівненськи: юнаки руками та ногами били автомобілі, припарковані на Ювілейному
  7. Присипав тіла сіллю, щоб не було запаху: син 10 днів приховував смерть батьків
  8. Бив сокирою по голові: деталі жахливого вбивства на Рівненщині (ФОТО)
  9. Неповнолітній вчинив ДТП: постраждала 18-річна дівчина
  10. Кримінальна відповідальність за водіння у нетверезому стані: що потрібно знати про це нововведення?
Галерея