» » Маріонетки Зеленського та перші революціонери з Рівненщини

Маріонетки Зеленського та перші революціонери з Рівненщини

Нещодавно у стінах парламенту прем’єр-міністр України Денис Шмигаль презентував програму дій уряду. Проте ні початковий, ні доопрацьований документ більшість нардепів не підтримали. Подейкують, навіть президент Зеленський збирав засідання своєї фракції, аби всі «слуги народу» одноголосно підтримали програму дій уряду. Склалося враження, ніби цей документ було написано за одну ніч, адже окрім пустих обіцянок «забезпечити українцям гідне життя» у програмі дій уряду не було нічого. Тому низка депутатів навіть висловилися за відставку уряду Шмигаля , а підтримку дій його уряду назвали неприйнятною, зокрема, через присутність в нинішньому Кабміні Арсена Авакова , як міністра МВС.



Проте, деякі рівненські нардепи, представники фракції «Слуга народу» попри негативні заяви громадськості та своїх колег про цей документ все ж проголосували «за» програму дій уряду Шмигаля , тим самим, дали шанс міністру Авакову отримати «річний імунітет» від звільнення.

Те, що за цю програму проголосував Дмитро Соломчук не дивно, оскільки він підтримує усі закони, подані президентом або ж урядом. До того ж, він відкрито підтримує міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і підтримував кандидатуру Сергія Шкарлета – ексрегіонала, якого призначено виконуючим обов’язки очільника Міністерства освіти та науки України. Також підтримав програму Шмигаля і Сергій Литвиненко , який на минулому тижні втрапив у скандал з приїздом Іллі Киви на Рівненщину, до того ж про Литвиненка давно ходить слава «жорстокого вбивці тварин» та кнопкодава. Навіть позафракційний депутат, колишній «слуга народу» Роман Іванісов та представник фракції «Слуга народу» Олександр Салійчук підтримали поданий документ.


При цьому, інші рівненські нардепи не погодили програму дій уряду. Олександр Ковальчук був відсутнім, Олександр Аліксійчук утримався при голосуванні, чим засмутили президента і як було написано в одному із Telegram каналів «Темный рицарь Ровно», потрапили на «коврик» до Зеленського . Також Яна Зінкевич та Соломія Бобровська проголосували проти, а Віктор М’ялик утримався.



Отже, Рівненщина має щонайменше 4 нардепи, які готові голосувати за будь-які закони, тільки на прохання президента чи прем’єра, навіть не зважаючи на те, що закони недопрацьовані та будуть працювати далеко не на людей, а ті хто не хоче цього робити – отримують догани.
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Добавить комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / БІЛЬШЕ КОММЕНТУЮТЬ
  1. У Рівному ошукали подружжя пенсіонерів
  2. У жителя Рівненщини вилучили 12,5 кілограмів бурштину
  3. Скільки рівнян встигли розлучитися під час карантину?
  4. Ледь не задушила жінку, бо та зайшла у магазин без маски
  5. Войовничі підлітки: у Рівному зафільмували бійку дівчаток (ВІДЕО)
  6. П’яний юнак покусав патрульного (ВІДЕО)
  7. Активісту з Рівного підпалили будинок
  8. На Рівненщині замінували лікарню, пожежну частину та житловий будинок
  9. П’яні рівняни конфліктували з чорношкірими студентами у Києві (ВІДЕО)
  10. З'явилось відео зі звільненням заручників у Луцьку
Галерея