» » Місцевими виборами в Острозі займатиметься Іванісов?

Місцевими виборами в Острозі займатиметься Іванісов?

Про те, що місцевими виборами на Острожчині займатиметься Олег Стратюк стало відомо нещодавно. Це підтверджує факт його присутності під час офіційного відкриття штабу партії «Слуга народу» у Рівному. Проте, питання чи буде причетний до організації виборів в Острозі нардеп Іванісов залишається відкритим.


Як відомо, Олег Стратюк пов’язаний зі «слугами народу» давно. Під час тогорічних парламентських виборів він був довіреною особою кандидата у народні депутати від 153 виборчого округу Романа Іванісова . Стратюк активно агітував та всіляко підтримував Романа . А коли скандальний депутат-гвалтівник опинився у парламенті, Олег став його помічником.


Звісно, після скандалу зі зґвалтуванням, Романа Іванісова виключили з партії «Слуга народу» . Після цього він втратив не лише свою репутацію, а й вплив на політичні процеси у Рівненській області. Відновити свою владу в регіоні він вирішив за допомогою вірного товариша – Олега Стратюка .


Місцеві мешканці подейкують, що Стратюк вже шукає людей, які готові балотувалися від Зе-команди на місцевих виборах. Також острожанин Саша Кактус у Facebook пише, до команди Стратюка-Іванісова можуть бути причетні Ольга Балацька , Сергій Кадебський та Олександр Харчук , який нині очолює Острозьку РДА – містяни реагують на це негативно.
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Добавить комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / БІЛЬШЕ КОММЕНТУЮТЬ
  1. За шахрайство з платіжними картками будуть позбавляти волі
  2. Від сьогодні за крадіжку авто - в’язниця
  3. На Рівненщині від відходів зайнялося кладовище
  4. На Здолбунівщині пролилась кров: пенсіонер віддячив господарю за прихисток ножем у живіт
  5. У жителя Рівненщини вдруге за 4 місяці вилучили бурштин
  6. У Рівному камера зняла, як її крадуть (ВІДЕО)
  7. На Поліссі неповнолітній водій збив насмерть неповнолітнього мотоцикліста
  8. У Рівному чоловік пограбував аптеку
  9. Міжміська маршрутка потрапила в ДТП у Рівному
  10. Невідомий у Рівному пошкодив кілька авто
Галерея