» » Таємничі підземелля Рівного (ВІДЕО)

Таємничі підземелля Рівного (ВІДЕО)

У парку Шевченка тривають роботи над облаштуванням проекту «Таємничі підземелля Рівного». Будівельники працюють як усередині, під землею, так і зовні, пише Рівне медіа.



Під землею будуть розташовані два реконструйовані зали. Окрім перегляду експозицій, тут можна буде пограти у квест-гру. Завершити реконструкцію планували ще у червні, однак згодом термін здачі об’єкту змістили на серпень – до Дня міста. Тепер, ймовірно, будівництво завершать у вересні.



Кошти у розмірі 443 тисяч євро на «Таємничі підземелля Рівного» надійшли від європейської комісії. Однак частину грошей виділили і з міського бюджету.



Детальніше про стан виконаних робіт дивіться у сюжеті ТРК Ритм.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Щось не видно у цих круглих теплицях духу тисячолітньої старовини. Та і де головне, тисячолітня історична споруда, яка подовжує вік міста Рівного на 200-300 років? Чи маємо слухати чергові байки Максименка про квест-кімнати та містки кохання для наївних?  А де ділись його перші обіцянки, про які згадує стаття "Славних прадідів великих правнуки погані - про що говорять таємничі підземелля Рівного?" - https://site.ua/drop.shoper/28587-slavnih-pradidiv-velikih-pravnuki-pogani---pr
o-scho-govoryat-taemnichi-pidzemellya-rivnogo/Чи грантодавець, власне ЄС, розуміє, на що витрачені його кошти у Рівному?
18 липня 2020 23:33
Про легенди Рівного писалище у 2006 році. І легендою був Суренж, столиця Дулібської держави!  ( https://legendsukraine.at.ua/publ/legendi_ukrajini/istoriji/legenda_pro_kolodja
z_u_rivnomu/64-1-0-155 ) Чому Максименко скотився до "льохів" Любомирських, коли науковець Стріленко довела і оголосила, що маємо споруду 10-12 століть, не зрозуміло? Пахне нечистою оборудкою і нелюбов'ю до Рівного))))
8 серпня 2020 16:43
  • Тарас
  • Нравится 0
Недолугий проект, який знищив унікальну пам’ятку 10-12 століття за гроші ЄС.
Проект, що оспівує масонів 18-19 століття, прихильників чорної магії та окультизму – зрадливих князів Любомирських.То чому тішитись?
Читайте:
“ЧИ БУДУТЬ РОЗКРИТІ ТАЄМНИЦІ РІВНЕНСЬКИХ ПІДЗЕМЕЛЬ?” – https://uamodna.com/articles/chy-budutj-rozkryti-taemnyci-rivnensjkyh-pidzemelj
/
“ОСТВИЦЯ, ЩО ЦЕ ТАКЕ?” – https://site.ua/yuriy.rivne/30719-ostvitsya-scho-tse-take/
29 серпня 2020 14:38
Добавить комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / БІЛЬШЕ КОММЕНТУЮТЬ
  1. За шахрайство з платіжними картками будуть позбавляти волі
  2. Від сьогодні за крадіжку авто - в’язниця
  3. На Рівненщині від відходів зайнялося кладовище
  4. На Здолбунівщині пролилась кров: пенсіонер віддячив господарю за прихисток ножем у живіт
  5. У жителя Рівненщини вдруге за 4 місяці вилучили бурштин
  6. У Рівному камера зняла, як її крадуть (ВІДЕО)
  7. На Поліссі неповнолітній водій збив насмерть неповнолітнього мотоцикліста
  8. У Рівному чоловік пограбував аптеку
  9. Міжміська маршрутка потрапила в ДТП у Рівному
  10. Невідомий у Рівному пошкодив кілька авто
Галерея