» » Осінні канікули для школярів можуть перенести

Осінні канікули для школярів можуть перенести

У Міністерстві освіти і науки запевнили, що заклади освіти можуть самостійно формувати графік навчання та прийняти рішення щодо початку канікул в школі. Окрім того, дати осінніх канікул можуть змінитися через місцеві вибори. Про це заявив в.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет під час брифінгу в Кривому Розі, передає 24 канал .

За його словами, в період карантину в компетенції закладів освіти є спроможність формувати графік навчання. Тут все залежить від того, в яку зону епідемічної небезпеки потрапляє заклад освіти. Так, Шкарлет розповів, що керівник закладу за погодженням з міськрадою та засновником може погодити навчання, зокрема, визначити самостійно дати канікул, різні форми навчання, зміни на змішане навчання тощо. Однак т.в.о. міністра освіти і науки заявив про зміну звичного графіка навчання. Зокрема, освітні департаменти попросили синхронізувати дати канікул з датами виборів.

"Ми рекомендуємо розпочати канікули не пізніше, ніж за два дні до виборів і завершити не пізніше, ніж через три". – додав Шкарлет. Тобто осінні канікули пропонують розпочати в четвер, 22 жовтня, і закінчити у п'ятницю, 30 жовтня. Таким чином діти отримають 11 днів для відпочинку. У МОН зазначають, що керівник закладу школи має право визначати режим роботи закладу у рамках змішаних форм навчання.
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Добавить комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / БІЛЬШЕ КОММЕНТУЮТЬ
  1. За шахрайство з платіжними картками будуть позбавляти волі
  2. Від сьогодні за крадіжку авто - в’язниця
  3. На Рівненщині від відходів зайнялося кладовище
  4. На Здолбунівщині пролилась кров: пенсіонер віддячив господарю за прихисток ножем у живіт
  5. У жителя Рівненщини вдруге за 4 місяці вилучили бурштин
  6. У Рівному камера зняла, як її крадуть (ВІДЕО)
  7. На Поліссі неповнолітній водій збив насмерть неповнолітнього мотоцикліста
  8. У Рівному чоловік пограбував аптеку
  9. Міжміська маршрутка потрапила в ДТП у Рівному
  10. Невідомий у Рівному пошкодив кілька авто
Галерея