» » Захищають кордон: на Рівненщині – навчання резервістів

Захищають кордон: на Рівненщині – навчання резервістів

Навчання військових резервістів тривають на півночі Рівненщини. У стратегічному вишколі "Об’єднанні зусилля 2020", де задіяні країни-члени НАТО і країни-партнери, по усій Україні бере участь близько 7-ми тисяч резервістів, повідомили в обласному терцентрі комплектації та соцпідтримки, пише Рівне вечірнє.

Стратегічні навчання в області тривають протягом цього тижня і завершаться 26 вересня, зазначив Суспільному начальник відділу територіальної оборони Рівненського ОТЦК та СП Андрій Наконечний.
- Резервісти та військовозобов'язані, які призвані на навчальні збори, практично тренуються у виконанні завдань щодо захисту державного кордону, боротьбі з диверсійно-розвідувальними групами та диверсійно-розвідувальними силами противника, а також – охорони важливих державних об'єктів та комунікацій, – розповів Андрій Наконечний.
Для резервістів та військовозобов'язаних області базовим для навчань стало професійне училище у місті Сарни. Військовики, які прибули на доукомплектування бригади територіальної оборони, отримали речі та зброю. Хто раніше не складав присягу на вірність народу України, зробив це урочисто, зазначають в обласному терцентрі. Учасники вчаться також вогневої, інженерної, тактичної, медичної підготовки та організації роботи блокпостів. Головне завдання навчань – перевірити функціонування складових системи управління територіальною обороною ЗСУ, зазначають організатори.
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Добавить комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / БІЛЬШЕ КОММЕНТУЮТЬ
  1. За шахрайство з платіжними картками будуть позбавляти волі
  2. Від сьогодні за крадіжку авто - в’язниця
  3. На Рівненщині від відходів зайнялося кладовище
  4. На Здолбунівщині пролилась кров: пенсіонер віддячив господарю за прихисток ножем у живіт
  5. У жителя Рівненщини вдруге за 4 місяці вилучили бурштин
  6. У Рівному камера зняла, як її крадуть (ВІДЕО)
  7. На Поліссі неповнолітній водій збив насмерть неповнолітнього мотоцикліста
  8. У Рівному чоловік пограбував аптеку
  9. Міжміська маршрутка потрапила в ДТП у Рівному
  10. Невідомий у Рівному пошкодив кілька авто
Галерея