» » Лікарі вмирають – влада мовчить. Рівненщина за крок від катастрофи.

Лікарі вмирають – влада мовчить. Рівненщина за крок від катастрофи.

Станом на 15 квітня 2020 року у Рівненській області зафіксовано 44 випадки COVID-19 серед медиків. Більшість хворих – працівники Рівненської обласної клінічної лікарні. Рівненська обласна клінічна лікарня не є опорною у боротьбі з коронавірусом, тож там не мали б лікувати таких хворих. Проте, COVID-19 вже там, а обласна влада, боячись втратити посади, замовчує цей факт. Очільник області Віталій Коваль та інші представники ОДА відмовляються коментувати чому обласну лікарню досі не закрили на карантин, а медиків не відправили на самоізоляцію. Про те, що ситуація в лікарні критична, стало зрозуміло після смерті анестезіолога з обласної лікарні. Звичайно, влада заперечує той факт, що лікар помер від коронавірусу, проте він був підключений до апарату ШВЛ й лікували його від пневмонії, а після смерті поховали згідно з рекомендаціями МОЗу . Зараз дружина померлого теж перебуває у лікарні з діагнозом COVID-19. Ситуацію стосовно лікарні згадували навіть центральні канали.

Попри очевидні факти погіршення ситуації з коронавірусом в області, Рівненська ОДА визнає, що хворі медики є, але ситуація під контролем. До того ж, виникає питання чому тестувати медичних працівників розпочали тільки вчора, після того як про ситуацію на Рівненщині заговорили народні депутати . Ми вже писали про те, що влада провалила масове тестування українців на COVID-19, а зараз від некомпетентності обласного керівництва страждають й медики.

У Рівненській міській лікарні ситуація не краща. Там критично не вистачає медиків. Одні звільняються, інші вже інфіковані коронавірусом. Дійшло до того, що інфекційне відділення Рівненської центральної міської лікарні шукає додатковий медичний персонал через соціальну мережу Facebook. У повідомлені, що розміщено на офіційній сторінці медичного закладу йдеться про те, що на роботу запрошують молодших медичних сестер, студентів та волонтерів. Однак, представники ОДА заявляють, що медиків у лікарні вистачає.
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Добавить комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / БІЛЬШЕ КОММЕНТУЮТЬ
  1. «Хотів подзвонити Зеленському», - чоловік пояснив чому виламав двері у будівлю ОДА
  2. Хотів купити авто, а потрапив на гачок до шахраїв
  3. Жорстоке затримання активістів у Києві: поліція б’є людей ногами! (ВІДЕО)
  4. Чоловік погрожував підірвати «102», якщо йому не передзвониться колишня
  5. Прив’язала до обличчя подушку і віднесла малечу в іншу кімнату: з’явилося відео жахливого вчинку «няні»
  6. 12-річний хлопець за кермом автомобіля
  7. Малолітній злочинець зняв та поширив відео, де ґвалтує 12-річну дівчинку
  8. Юнак хотів викрасти телефон, вартістю 26 тис. гривень – працівники Нової пошти відреагували миттєво!
  9. Вдарив дружину ножем у живіт і втік
  10. Смертельна ДТП на Рівненщині
Галерея