» » Коли прогулявся з другом по своєму окрузі (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Коли прогулявся з другом по своєму окрузі (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Сьогодні у м. Березне відкривається офіс ОПЗЖ. Для цього у місто прибув одіозний народний депутат від цієї партії Ілля Кива . У поїздці на Рівненщину його супроводжує нардеп від «Слуги народу» Сергій Литвиненк о. На даний час, Ілля Кива разом з Сергієм Литвиненком проводять прийом виборців у громадській приймальні рівненського депутата. Люди обурені, активні мешканці міста вже організували під стінами приймальні протестну акцію і кричать до нардепів: «Зрадник виходь!».



Депутата Литвиненка вже давно підозрювали у тісних зв’язках з проросійською партією, нещодавно він навіть закликав колег підтримати вигідний проросійським бойовикам законопроект.
До слова, Ілля Кива прибув на Рівненщину з великою кількістю охорони, чим неабияк налякав місцевих мешканців. Також під стінами громадської приймальні Литвиненка зараз знаходиться, так званий, поліцейський кордон.

View this post on Instagram

громадську приймальню народного депутата оточила поліція. Наразі, біля громадської приймальні народного депутата України від партії “Слуга народу” Сергія Литвиненка в Березному зібралася велика кількість поліції.  Нагадаємо, що у громадській приймальні Литвиненка зустріч із виборцями проводить народний депутат України від ОПЗЖ Ілля Ківа. З цієї нагоди місцеві жителі, в основному представники націоналістих партій, організували під стінами приймальні протестну акцію. Люди вимагають зустрічі з Сергієм Литвиненком і кричать “Зрадник виходь”. Інформація - Рівненські Новини

A post shared by Rivne 1283 (@rivne_1283) on


Біля приймальні нардепа зібрались представники "Нацкорпусу", які вимагали аби нардеп Литвиненко вийшов до них і пояснив тези, озвучені ним на брифінгу стосовно легалізації ЛНР/ДНР. Місцеві мешканці повідомили, що зустрічі з обранцем Сергієм Литвиненком заважають "невідомі молодики", які стоять на вході в будівлю.

Опубликовано Ігором Сухим Вторник, 23 июня 2020 г.

Після того, як Литвиненко вийшов з приймальні в оточені охоронців та поїхав геть, на місці протестної акції відбулись сутички між правоохоронцями і націоналістами. Пролунали постріли та вибухи. Було затримано очільника рівненського осередку "Національного корпусу" Ігоря Сухого .

Інформація оновлюється...


ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Добавить комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / БІЛЬШЕ КОММЕНТУЮТЬ
  1. П’яний юнак покусав патрульного (ВІДЕО)
  2. Активісту з Рівного підпалили будинок
  3. На Рівненщині замінували лікарню, пожежну частину та житловий будинок
  4. П’яні рівняни конфліктували з чорношкірими студентами у Києві (ВІДЕО)
  5. З'явилось відео зі звільненням заручників у Луцьку
  6. Запис розмови з терористом, який погрожує підірвати людей у центрі Луцька (ВІДЕО)
  7. У поліції назвали ім'я "луцького терориста"
  8. Автобус із заручниками: подробиці стрілянини у центрі міста
  9. Юна велосипедистка постраждала у ДТП
  10. За 270 гривень чоловік проведе у в’язниці від 7 до 12 років
Галерея