» » Соломчук проти Ахметова — війна за електрику!

Соломчук проти Ахметова — війна за електрику!

В Україні недорогу атомну електроенергію хочуть замінити дорожчою «зеленою» енергією, при цьому, знизивши потужність АЕС – і в цьому зацікавлені певні особи. Так званий, «один монополіст» — коли так кажуть про енергетичний ринок, усім давно зрозуміло: мова про Рината Ахметова, пише УНІАН.


Активним «борцем» за ядерну енергетику Рівненщини виявився народний депутат України від партії «Слуга Народу» Дмитро Соломчук . На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook він пише, що наслідки вимкнення енергоблоків на атомних електростанціях будуть дуже негативні: бюджет держави недотримуватиме мільярдних доходів від АЕС, будуть затримки із виплатою зарплатні колективу атомки та відбудеться стрімке зростання ціни на електроенергію у складний для держави карантинний період. «Для мене, як для рівнянина і депутата від Рівненщини це неприпустимо. РАЕС виготовляє найдешевшу енергію. Це державне підприємство, і влада має грати на користь всіх українців, а не олігархів», — пише Дмитро Соломчук. До слова, нардеп закликає колег підтримати його й не допустити подальшого зменшення потужності РАЕС.




Дилема полягає у тому, що у ЗМІ все частіше з’являється інформація про те, що Дмитро Соломчук працює у депутатській групі, яка представляє інтереси Рината Ахметова. Невже депутат дійсно покинув групу Ахметова на користь інтересів виборців? Чи, може, він увійшов до складу іншої групи? Ми слідкуватимемо за розвитком цих подій, й сподіваємось, що слуги дійсно працюватимуть на народ, а не в інтересах олігархів.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Добавить комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / БІЛЬШЕ КОММЕНТУЮТЬ
  1. За минулі вихідні рівняни порушували громадський порядок понад 30 разів
  2. Рівнянка збувала таблетки метадону
  3. Рівненський крадій тюльпанів вчинив черговий злочин
  4. З початку року на Рівненщині скоєно 15 вбивств
  5. Правоохоронці закликають рівнян залишати автомобілі на платних стоянках
  6. Псевдомедсестра пограбувала пенсіонерку
  7. Бійка біля магазину закінчилась реанімацією
  8. Шукали велосипед, а знайшли зброю, бурштин і наркотики
  9. Орендар ставка розстріляв 7 відпочивальників із рушниці
  10. Литвиненко хоче вбивати тварин легально!
Галерея