» » Нардеп привласнив логотип міста: рівняни обурені

Нардеп привласнив логотип міста: рівняни обурені

Народний депутат України, представник фракції «Слуга народу» Олександр Ковальчук задекларував у своїй власності логотип міста Рівне. Цей вчинок чиновника викликав справедливе обурення містян – логотип міста було обрано під час громадського конкурсу, який організовували небайдужі рівняни. А спритний нардеп був мало причетний до цього.

За три етапи голосування зі 100 запропонованих концепцій перемогу отримав логотип авторства аспірантів кафедри архітектури НУВГП Насті Хмари та Андрія Цьося , пишуть Рівненські новини.

“Я як учасник процесу боротьби за логотип міста Рівне можу сказати … курва, вже краще “кружальця” ніж крутий логотип міста у власності депутата від слуга народу … та взагалі у власності будь кого, крім міста … це донишко”, – каже відомий рівненський МС та ді-джей Михайло Юрчук (Micik Gonibez), який був одним із найактивніших учасників конкурсу з вибору логотипу міста Рівне.

“Дійсно цікаво. Публічний процес і хтось собі присвоїв здобудки. Чому не місто?”, – цікавиться громадський активіст Андрій Токарчук .


За словами Михайла Юрчука , нардеп Ковальчук приєднався до процесу створення нового логотипу міста Рівне вже у його фіналі, і то не до команди яка займалася всім процесом, а до авторів переможного логотипу.

“…. хоча стоп, ви ж приєдналися лише в фіналі (і то виключно до авторів логотипу, а не до команди як такої), до того часу була пророблена величезна кількість роботи, купа нарад в міськраді … зібраті і оброблені величезна кількість логотипів, пророблена робота з дизайнерами і спілкою дизайнерів України, розроблена система голосування, місце для переглядів, зібрані експертні групи з професіоналів і суспільних авторитетів … було проведено купа роботи, в якій вас навіть чути і видно не було … але в фіналі власником логотипу стали ви ))) а з ваших слів … гівнюком я )))) хоча я єдиний лишився при логотипові, і до цієї пори безоплатно і виключно на волонтерських засадах, є підписантом під проекти міськради де використовується логотип … чиїм власником є ви ))) тадам ))))”, – додав Михайло Юрчук.
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Добавить комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / БІЛЬШЕ КОММЕНТУЮТЬ
  1. Прив’язала до обличчя подушку і віднесла малечу в іншу кімнату: з’явилося відео жахливого вчинку «няні»
  2. 12-річний хлопець за кермом автомобіля
  3. Малолітній злочинець зняв та поширив відео, де ґвалтує 12-річну дівчинку
  4. Юнак хотів викрасти телефон, вартістю 26 тис. гривень – працівники Нової пошти відреагували миттєво!
  5. Вдарив дружину ножем у живіт і втік
  6. Смертельна ДТП на Рівненщині
  7. Лише за пів року понад 80 жителів Костопільського району було оштрафовано за самогоноваріння
  8. Жахлива ДТП на Рівненщині: водій та пасажир у реанімації
  9. За минулі вихідні рівняни порушували громадський порядок понад 30 разів
  10. Рівнянка збувала таблетки метадону
Галерея