» » Донька померлого від COVID-19 звинувачує лікарів у халатності

Донька померлого від COVID-19 звинувачує лікарів у халатності

1 червня від коронавірусу помер 65-річний рівнянин. Відомо, що до нього викликали швидку, привезли в приймальню інфекційного відділення Рівненської міської лікарні, проте не госпіталізували. Тієї ж ночі хворого не стало, а на другий день в нього підтвердили коронавірус, пише Рівне вечірнє.



Чиновники переконують, що лікарі у смерті пацієнта не винні. Як зазначила заступниця міського голови Галина Кульчинська , у чоловіка була підписана декларація із сімейним лікарем з ПМСД "Центральний". Сімейний лікар повідомив, що перший дзвінок від дружини був уже після смерті. Завідувачка інфекційного відділення КНП «Центральна міська лікарня» РМР Галина Максимчук стверджує, що черговий лікар рекомендував чоловікові госпіталізацію, проте той в присутності дружини підписав відмову. А госпіталізувати його примусово не мають права.

СПРОСТУВАННЯ брехні пана Хомка (або як міський голова Рівного апелюе недостовірними відомостями, та обманюе рівнян щодо...

Опубликовано Еленой Черниенко Вторник, 2 июня 2020 г.

Проте, донька померлого звинувачує у смерті батька саме лікарів інфекційного відділення Рівненської міської лікарні, а також міську владу в розповсюдженні неправдивих відомостей щодо смерті її батька. Жінка стверджує, що її батьків лікарі переконали в тому, що в госпіталізації на той момент не було потреби, оскільки підтвердженого діагнозу коронавірус на той момент ще не було, тільки підозра.

Також в коментарях до посту Рівненської міської ради вона пише, що відмови на госпіталізацію її батько не підписував. Її батьків відправили з лікарні, пропонуючи скористатися громадським транспортом, де він потенційно міг заразити інших. Також в них на руках рекомендація чергового лікаря про те, щоб звернутися до сімейного. Її мама заплатила за два катафалки, щоб поховати батька: один для нього, один для спеціалізованої бригади. А на місце приїхала вантажівка.

За матеріалами Рівне вечірнє .
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Добавить комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / БІЛЬШЕ КОММЕНТУЮТЬ
  1. Лише за пів року понад 80 жителів Костопільського району було оштрафовано за самогоноваріння
  2. Жахлива ДТП на Рівненщині: водій та пасажир у реанімації
  3. За минулі вихідні рівняни порушували громадський порядок понад 30 разів
  4. Рівнянка збувала таблетки метадону
  5. Рівненський крадій тюльпанів вчинив черговий злочин
  6. З початку року на Рівненщині скоєно 15 вбивств
  7. Правоохоронці закликають рівнян залишати автомобілі на платних стоянках
  8. Псевдомедсестра пограбувала пенсіонерку
  9. Бійка біля магазину закінчилась реанімацією
  10. Шукали велосипед, а знайшли зброю, бурштин і наркотики
Галерея