» » Унікальна пацієнтка з Рівного (ВІДЕО)

Унікальна пацієнтка з Рівного (ВІДЕО)

В реанімації Рівненської міської лікарні знаходиться 44-річна пацієнтка, яку заступниця міського голови Галина Кульчинська називає унікальною. Жінка потрапила у лікарню з важким ураженням легень й була підключена до апарату ШВЛ, проте завдяки тому, що апарат ШВЛ преміумкласу "Hamilton" – вона перебуває у свідомості й навіть читає книги!




"Hamilton" - апарат інтелектуальної вентиляції легень. Це спеціально "навчений" комп'ютер на якому лікар виставляє режим по індивідуальним показникам пацієнта. І "Hamilton" сам підлаштовується під хворого. Таких розумних апаратів в центральній міській лікарні Рівного є чотири, пише Рівне вечірнє.


Ми з вами часто бачимо в різних фільмах та знаємо від лікарів, що люди підключені до ШВЛ (апарат штучної вентиляції легень), лежать без свідомості. І це правда, що пацієнтів перед підключенням до апарату вводять в штучну кому. Так має бути коли мова йде про тяжкотравмованих та інші складні випадки. Але все може бути й інакше. При умові, якщо в реанімації медичного закладу є апарат ШВЛ преміум класу "Hamilton". "Hamilton" - апарат інтелектуальної вентиляції легень. Це спеціально "навчений" комп'ютер на якому лікар виставляє режим по індивідуальним показникам пацієнта. І "Hamilton" сам підлаштовується під хворого. Таких розумних апаратів в центральній міській лікарні Рівного є чотири. Наші лікарі протягом трьох місяців навчалися працювати з ними. І ось вам результат співпраці розумного апарата"Hamilton" і золотих рук наших реаніматологів. На відео від 03.06.2020 : хвора на COVID-19 підключена до апарату ШВЛ "Hamilton" перебуває у повній свідомості та читає книгу у реанімаційному відділенні ЦМЛ Рівного. Бажаємо їй швидкого одужання! Пишаюся реанімаційним відділенням ЦМЛ та його медиками! І нашим містом, яке продумано купувало ці апарати для нашої лікарні починаючи з 2009 року.

Опубликовано Галиной Кульчинськой Четверг, 4 июня 2020 г.


«На відео від 03.06.2020: хвора на COVID-19 підключена до апарату ШВЛ "Hamilton" перебуває у повній свідомості та читає книгу у реанімаційному відділенні ЦМЛ Рівного», - розповіла заступниця мера міста.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Добавить комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / БІЛЬШЕ КОММЕНТУЮТЬ
  1. Прив’язала до обличчя подушку і віднесла малечу в іншу кімнату: з’явилося відео жахливого вчинку «няні»
  2. 12-річний хлопець за кермом автомобіля
  3. Малолітній злочинець зняв та поширив відео, де ґвалтує 12-річну дівчинку
  4. Юнак хотів викрасти телефон, вартістю 26 тис. гривень – працівники Нової пошти відреагували миттєво!
  5. Вдарив дружину ножем у живіт і втік
  6. Смертельна ДТП на Рівненщині
  7. Лише за пів року понад 80 жителів Костопільського району було оштрафовано за самогоноваріння
  8. Жахлива ДТП на Рівненщині: водій та пасажир у реанімації
  9. За минулі вихідні рівняни порушували громадський порядок понад 30 разів
  10. Рівнянка збувала таблетки метадону
Галерея