» » Смертельне поранення у шию: лікар помер від рук пацієнта

Смертельне поранення у шию: лікар помер від рук пацієнта

Трагедія 15 червня, близько 1-ї години ночі, у Володарській районній лікарні. Після того, як чоловік скоїв злочин, він втік у невідомому напрямку.


Киянин приїхав на гостини до родичів в смт Володарка, де почав буянити та поводити себе агресивно. Родичі викликали швидку медичну допомогу. Медики, у свою чергу, попросили допомоги у поліції, щоб транспортувати чоловіка до районної лікарні. Згодом до поліції надійшло повідомлення про те, що цей чоловік завдав смертельне ножове поранення працівнику медзакладу і втік.

На місце події одразу прибув наряд поліції. Там працівники поліції встановили увесь перебіг подій. З’ясувалось, що в лікарні жителя столиці оглянув лікар-фахівець, виявив у нього певні психічні розлади та почав домовлятися  про подальше транспортування хворого до спеціальних психіатричних установ. Одна з таких установ погодилася забрати хворого, однак на певних умовах –  підготувати пакет документів та результати аналізів. У зв’язку з чим медики прийняли рішення залишити пацієнта до ранку.

Розуміючи, що чоловік може бути суспільно небезпечним, лікар прийняв рішення помістити його до спецпалати з металевою решіткою, де мають утримуватись затримані особи. Однак тому вдалося вийти з палати, яку належним чином не закрили. Пацієнт проник до кімнати медперсоналу, схопив там ніж і завдав ним удар в шию лікарю-педіатру.

Поліцейські оперативно затримали  45-річного нападника. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ. Запобіжний захід йому обере суд, пише відділ комунікації поліції Київської області.
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Добавить комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / БІЛЬШЕ КОММЕНТУЮТЬ
  1. 15-річний юнак збив 2-річного хлопчика: дитина загинула
  2. Хотіла разом з донькою кинутись під потяг: правоохоронці нагодились саме вчасно
  3. Смертельне поранення у шию: лікар помер від рук пацієнта
  4. «Хотів подзвонити Зеленському», - чоловік пояснив чому виламав двері у будівлю ОДА
  5. Хотів купити авто, а потрапив на гачок до шахраїв
  6. Жорстоке затримання активістів у Києві: поліція б’є людей ногами! (ВІДЕО)
  7. Чоловік погрожував підірвати «102», якщо йому не передзвониться колишня
  8. Прив’язала до обличчя подушку і віднесла малечу в іншу кімнату: з’явилося відео жахливого вчинку «няні»
  9. 12-річний хлопець за кермом автомобіля
  10. Малолітній злочинець зняв та поширив відео, де ґвалтує 12-річну дівчинку
Галерея