» » Ні словом, ні ділом — або як Хомко підприємцям допомагав!

Ні словом, ні ділом — або як Хомко підприємцям допомагав!

22 липня рівненські підприємці зустрілися з мером, щоб вирішити питання торгівлі біля центрального ринку. У результаті перемовин міський голова погодився виконати вимоги підприємців і зняти заборону на торгівлю навколо ринку. Це дозволило б людям допрацювати до лютого 2021 року, як і було передбачено відповідним розпорядженням виконкому. Проте, вже наступного дня, 23 липня, Володимир Хомко зробив заяву на телебаченні, що він таких рішень не приймає. Підприємці, які впродовж 20 років торгували біля ринку «Центральний» обурені такою бездіяльністю мера та пустими обіцянками, пише ЧаРівне.


«Він дозволив нам торгувати. Ми вже всі зраділи, тому що ми сидимо більше чотирьох місяців без роботи. І тут ввечері Хомко передумав, і ще й ми мусимо вибачитись перед ним, бо щось не так. А виходить, що він отак людей кинув і все», — розповідає продавчиня Тетяна .

До того ж, міський голова заявив, що йому не подобається сміття навколо ринку. Підприємці повідомляють, що теж хочуть, щоб їхні робочі місця були обладнані та прибрані. Адже кожен з них сплачує щороку 15 тисяч гривень за місце. А за прибирання цієї території насамперед відповідають комунальні служби, які підпорядковані меру.


Питання дозволу підприємцям торгувати на відкритому повітрі навколо ринку приймає міська комісія ТЕБ та НС, головою якої є Володимир Хомко. Підприємці повідомляють, що не розуміють логіки міської влади, яка дозволила роботу ринку, а ярмарок — забороняє. Вони вважають, що таким чином міський голова просто знімає з себе відповідальність. Люди також додають, що якщо міська влада не дослухається до вимог підприємців, вони оголосять безстрокову акцію протесту і показово вийдуть торгувати до мерії.
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Добавить комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:

Введите код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / БІЛЬШЕ КОММЕНТУЮТЬ
  1. За шахрайство з платіжними картками будуть позбавляти волі
  2. Від сьогодні за крадіжку авто - в’язниця
  3. На Рівненщині від відходів зайнялося кладовище
  4. На Здолбунівщині пролилась кров: пенсіонер віддячив господарю за прихисток ножем у живіт
  5. У жителя Рівненщини вдруге за 4 місяці вилучили бурштин
  6. У Рівному камера зняла, як її крадуть (ВІДЕО)
  7. На Поліссі неповнолітній водій збив насмерть неповнолітнього мотоцикліста
  8. У Рівному чоловік пограбував аптеку
  9. Міжміська маршрутка потрапила в ДТП у Рівному
  10. Невідомий у Рівному пошкодив кілька авто
Галерея